onsdag 4. mars 2009

Prosjekt sengeteppe

Jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe meg symaskin her i New York. Sying er veldig tidkrevende og plasskrevende. Jeg har ikke lyst til å bli "fanget" av prosjektene mine slik at jeg sitter mere inne enn jeg må, jeg har lyst til å få max ut av dette halvåret, og det tror jeg at er lettest uten symaskin i hus. Nå er vi allerede i mars, og om ikke mange ukene så begynner alle Norgesbesøkene å komme på rullende bånd, og da trenger vi det ekstra rommet til gjesterom, ikke syrom.


Men håndarbeid klarer jeg meg ikke uten. Jeg bestemte meg for å starte på et bestemorspledd, men i ensfarga ruter med gult øye. Det gir en litt renere stil tror jeg. Om teppet blir i størrelse barneseng, enkeltseng eller dobbeltseng gjenstår og se. Jeg kjøper en og en farge og hekler opp før jeg går løs på neste, så hvor mange farger som kommer med vet jeg enda ikke heller. Jeg har i hvert fall bestemt at alle rutene skal kantes med brunt, og sys ganske tett sammen.

Jeg bruker 100% Peruvian Highland Wool fra Cascade Yarns, og heklenål størrelse 4,5 mm.


Så langt har jeg 10 kantede lapper og 15 ukantede. Dette er kjempekoselig å holde på med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint!! Liker fargene. Visste ikke at du blogget litt her, tilfeldig at jeg gikk inn her nå!!Jeg hekler litt lapper selv nå, men bare for å huske helt hvordan jeg gjør det!! Vi må ha noen kvelder med håndarbeid til høsten!